Известие

Collapse
No announcement yet.

145 vs 156 по здравина.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Orm
    Аз имам един приятел който май най добре е решил проблема с ремонтите . Пича през 3 - 4 месеца е с различна кола
    то тва е истината,караш сменяш,ама тря да си лице... :P
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin
      ми незнам,но като погледнеш раздела на 156/147,има само деънканици относно 156 на месец веднъж някой да се оплаче от 147 и то защото му е изгоряла крушката на нещо си.
      Както каза и колегата, разликата между 147 и 156 е главно в купето-задната врата и това, че 147 основно е с двг 1.6 ТС
      А за малкото проблеми при 147 - ми имаше анкета във форума, където съфорумниците със 147 бяха 2% от всички. 156 е доста по-масов модел за момента и то е нормално. Който иска да плати 10 000+ за красива и лъскава 147-ца, вместо 7 000 за по-грозния й вариант - 156, ми ОК.
      2014: Deutschland über alles

Comment

"Който иска да плати 10 000+ за красива и лъскава 147-ца, вместо 7 000 за по-грозния й вариант - 156, ми ОК."

аз лично не харесвам 147 /не искам да обидя никого,просто лично мнение/
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от Orm
          Аз имам един приятел който май най добре е решил проблема с ремонтите . Пича през 3 - 4 месеца е с различна кола
          то тва е истината,караш сменяш,ама тря да си лице... :P
          Не знам как успява да ги продаде толкова бързо но сега е със 7-та си кола и около 1000 на загуба . Поне така казва
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Абе тук не сравнявахте ли 145 и 156, май така беше а?
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Тука се коментират парите, а не здравината. Просто има голяма разлика в окачването като пари и това ми се струва, че е проблема.
              Друга разлика май няма. Двигателите и на двете еднакви или ако не подобни. А и 156-ците масово са първа фаза. Интересно ми е за фейслифта как стоят нещата, защото ми се струва, че ще е различно.
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                Тука се коментират парите, а не здравината. Просто има голяма разлика в окачването като пари и това ми се струва, че е проблема.
                Друга разлика май няма. Двигателите и на двете еднакви или ако не подобни. А и 156-ците масово са първа фаза. Интересно ми е за фейслифта как стоят нещата, защото ми се струва, че ще е различно.
                Ами добре стоят нещата с фейслифта, нищо че и аз смених съединител, а по километраж колата беше на 96000 като я взех - сега е на 101000. Иначе ядове няма, куклички са фейслифтовете както при всяка кола - отстраняват детските болести и заспиват.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Алфа 156 произведена в периода 1997-2002 се води модела с най малко проблеми от всички Алфа модели, според проучванията /чел съм го на няколко места, не се същам къде/.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Има ли и други 156 -ци?
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

"Който иска да плати 10 000+ за красива и лъскава 147-ца, вместо 7 000 за по-грозния й вариант - 156, ми ОК."

аз лично не харесвам 147 /не искам да обидя никого,просто лично мнение/
                      и на мене не ми харесава 147, виж 156 или GT са друга работа

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                      X